In de webshop van CampinOutdoor kun je een praktische tentkachel bestellen. Hiermee wordt het mogelijk om ook in de winter de kou te trotseren en midden in de natuur te overnachten. Je vindt in ons assortiment diverse soorten kachels en accessoires zodat je jouw kachel gemakkelijk aan jouw wensen en jouw tent aanpast.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

MINI CAMPING HOUTKACHEL - TENTKACHEL

MINI CAMPING HOUTKACHEL - TENTKACHEL

Bekijk
TENTKACHEL ROND

TENTKACHEL ROND

Bekijk
RVS HOUTKACHEL CHROOM - TITANIUM

RVS HOUTKACHEL CHROOM - TITANIUM

Bekijk
NURGAZ KACHELPIJP LOS

NURGAZ KACHELPIJP LOS

Bekijk

Geniet van warmte in jouw tent door een tentkachel te bestellen

Het grote voordeel van de tentkachel die je bij ons kunt bestellen, is dat je hem voor diverse toepassingen gebruikt. Zet de kachel bijvoorbeeld in als warmtebron om de tent snel op temperatuur te krijgen. Daarnaast gebruik je de kachel gemakkelijk als oven en buitenoven. Je bergt de tentkachel bovendien eenvoudig op dankzij de compacte onderdelen waaruit deze is opgebouwd. Een kachel van CampinOutdoor mag dus niet aan jouw campingmeubilair ontbreken! Naast een tentkachel kun je bij ons een lichtgewicht veldbed bestellen. Zo is de inrichting van jouw tent in één keer compleet en kun je comfortabel buiten overnachten.

Profiteer van een snelle verzending

Weet je al welke tentkachel je wilt bestellen? Doe dit dan vóór 17.00 uur zodat we deze dezelfde werkdag voor je kunnen verzenden. Als je er nog niet uit bent, kun je altijd contact met ons opnemen of langsgaan in de showroom in Amsterdam voor persoonlijk advies. Je bereikt ons per e-mail via info@campinoutdoor.nl of telefonisch via 06 42 80 85 00.