Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. De meeste producten die wij aanbieden zijn voornamelijk uit voorraad leverbaar. De betaalde bestellingen die geplaatst worden voor 17:00 worden de zelfde werkdag nog verstuurd. Besteld u na 17:00 worden de bestellingen de volgende werkdag verstuurd. Indien het bestelde product niet op voorraad is, word deze besteld bij de leverancier en zal de levertijd binnen 4 werkdagen zijn. Besteld u in het weekend dan zal de bestelling de eerste volgende werkdag verstuurd worden. Pakketen worden verstuurd via POSTNL met een track & Trace code. Na het verzenden van de bestelling ontvangt u per e-mail de gegevens van de zending.

Binnen Nederland wordt de bestelling binnen 1 dag bezorgd. In sommige gevallen duurt het 2 dagen. Op zondag word er niet bezorgd. Voor België, Duitsland en Luxemburg zijn de bezorgtijden tussen 1 en 3 werkdagen. Voor de overige Europese lidstaten zijn dat 3 tot 5 werkdagen.

Bij bestellingen onder de € 50,- worden er bezorgkosten van € 4.95 gerekend.  Boven de € 50,- is de levering gratis.                                                 

Voor België, Duitsland en Luxemburg zijn de bezorgkosten € 9.95 met verzekerd pakket en Track & Trace code. Voor de overige EU landen zijn de bezorgkosten € 22.95 met verzekerd pakket en track & Trace code.

retourneren

Retourvoorwaarden
U kunt binnen 14 dagen nadat u het product ontvangen hebt uw retour aanmelden. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.  Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het
belangrijk je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen.
Bekijk het ontvangen product dus goed na bij ontvangst. 

Zijn de 14 dagen retourtermijn voorbij? Dan kunt u geen gebruik meer maken van ons retourbeleid.

U start het retourproces door u in te loggen op de webshop.
Hier kunt u uw bestelling aanmelden. 

Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. 

Status van u retourzending
In u account zult u op de hoogte gehouden worden over de status van u retourzending.
Als u tussentijds vragen hebt neem dan contact op met onze klantenservice.

Terugbetaling
Zodra wij u product hebben ontvangen proberen wij altijd binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag aan u terug te storten.
Uiteraard houden wij u op de hoogte zodat u precies weet waar u aan toe bent. product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met  info@campinoutdoor.com Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.