Verzenden

Betaalde bestellingen geplaatst voor 17.00 worden op de zelfde werkdag door ons verstuurd. Bestellingen na 17.00 uur worden de volgende dag verstuurd. Bestellingen in het weekend worden in het algemeen op maandag door ons verwerkt en verstuurd.

Pakketen worden via PostNL met Track & Trace verzonden. Na verzenden ontvang je per email de zending gegevens. Binnen Nederland wordt een bestelling binnen 1 dag bezorgd. In sommige gevallen duurt het 2 dagen. Op zondag wordt er niet bezorgd.

Voor België, Duitsland en Luxemburg is de bezorgtijd 1 tot 3 werkdagen. Voor de overige Europese lidstaten is dat 3 tot 5 werkdagen.

Nederland

  • € 4,95 bij bestellingen onder € 50,-
  • Gratis bij besteding van tenminste € 50,-

België, Duitsland & Luxemburg

  • € 9.95 als verzekerd pakket met Track & Trace

Overige EU Landen

  • € 22.95 als verzekerd pakket met Track & Trace

Retouren

mag u het product binnen 14 dagen nadat u het hebt ontvangen, retourneren aan ons. U start het retourproces door een e-mail te sturen naar:

info@youshopping.eu

Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u zorgvuldig omgaan met het product. U mag het product alleen gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden. U dient dus altijd het product in de originele, niet beschadigde verpakking te retourneren. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening.