Alles wat jij nodig hebt voor het buiten overnachten koop je gemakkelijk via CampinOutdoor. Wij delen jouw passie voor het buitenleven en voorzien je daarom van alleen de beste producten die je helpen in de natuur te overnachten. Of je nu helemaal ‘back to basic’ wil en gaat survivallen, of spullen nodig hebt voor een luxere kampeertrip, wij hebben het voor je!

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

veldbed

VELDBED LICHTGEWICHT


Bekijk
koffiekan

EMAILLE KOFFIE PERCOLATOR


Bekijk
houthakkers-jacket

HOUTHAKKERS SHERPA JACKET


Bekijk
mini-houtkachel

MINI CAMPING HOUTKACHEL - TENTKACHEL

Bekijk

Koop alles voor buiten overnachten op één plek

Buiten overnachten is de ultieme vorm van tot rust komen in de natuur. Hier heb je natuurlijk wel wat specifieke dingen voor nodig, zeker tijdens de koudere winterdagen. Daarom koop je in onze kampeerwebshop eenvoudig alles voor het buiten overnachten. Van tenten tot accessoires zoals koffiemokken, je vindt het in ons aanbod. Zo bestel je bij ons onder andere:

Met onze producten weet je zeker dat je de nacht comfortabel doorkomt.

Bereid je voor op jouw volgende survival- of kampeertrip

Bestel vandaag nog alles wat je nodig hebt om buiten te overnachten en vul je bestelling aan met praktische outdoorkleding. Zo ga jij goed voorbereid op pad tijdens jouw volgende kampeer- of survivaltrip in de natuur. Heb je vragen over een van onze artikelen? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam of neem contact met ons op en bel naar 06 42 80 85 00.