Als kampeer- of survivalliefhebber wil je natuurlijk kwalitatieve outdoorkleding bestellen. Hiermee bescherm je jezelf in de lente en de zomer tegen insecten en houd je jezelf gedurende de koudere maanden heerlijk warm. Met de outdoorkleding die je bij CampinOutdoor uit Amsterdam kunt bestellen, ben jij voorbereid op alle weersomstandigheden en geniet je van een optimaal draagcomfort.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

HOUTHAKKERS JACK

HOUTHAKKERS JACK

Bekijk
LEREN MUTS MET BONT

LEREN MUTS MET BONT

Bekijk
BODYWARMER GROEN

BODYWARMER GROEN

Bekijk
WINTERPET THINSULATE

WINTERPET THINSULATE

Bekijk

Je kunt bij ons diverse soorten outdoorkleding bestellen

Ben jij op zoek naar praktische kleding met veel zakken om al jouw survival gear in mee te nemen? Kies dan voor een van onze handige bodywarmers. Deze zitten comfortabel om je lichaam en bieden je de ruimte om de belangrijkste spullen overal mee naartoe te nemen. Ben je juist op zoek naar een warm vast zodat je ook tijdens de koudere jaargetijden naar buiten kunt? Met onze houthakkersvesten gaat dat zeker lukken. Je vindt bij ons altijd de outdoorkleding die jij wilt bestellen dankzij onze specialisatie in alles wat je nodig hebt om buiten te overnachten.

Bereid je voor op jouw volgende kampeeravontuur

Wil jij helemaal klaar zijn voor jouw volgende kampeer- of survivalavontuur? Bereid je dan goed voor door onze outdoorkleding te bestellen en ontdek het volledige assortiment. Als je tegen problemen aanloopt tijdens het bestellen, of een product niet kunt vinden, neem je gemakkelijk contact met ons op door te bellen naar 06 42 80 85 00 of een e-mail te sturen naar info@campinoutdoor.nl.