Tijdens je vakantie wil je natuurlijk een selectie aan praktisch campingmeubilair bij de hand hebben. In het assortiment van de online kampeerwinkel CampinOutdoor vind je daarom alles wat je nodig hebt om comfortabel te kamperen. Trek je er juist op uit op een avontuurlijke survivaltrip? Ook dan zijn we je graag van dienst met campingmeubilair dat je makkelijk overal mee naartoe neemt.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

KLAPSTOEL - BLAUW

KLAPSTOEL - BLAUW

Bekijk
veldbed

KLAPSTOEL - CAMOUFLAGE GROEN

Bekijk
veldbed tent

VELDBED TENT


Bekijk
wild land campingtafel

CAMPINGTAFEL WILD LAND

Bekijk

Ook tijdens de vakantie zit je comfortabel met ons campingmeubilair

Het campingmeubilair dat je meeneemt voor in jouw tent of caravan dient natuurlijk praktisch te zijn en niet te veel ruimte in te nemen. Zo verplaats je alles gemakkelijk en snel en kun je in een korte tijd op diverse plaatsen buiten overnachten. Daarom vind je in ons assortiment allerlei soorten (opvouwbaar) meubilair dat niet alleen praktisch, maar ook heel comfortabel is. Kies bijvoorbeeld voor onze diverse producten zoals

Om ervoor te zorgen dat je ook lekker warm blijft tijdens het kamperen, bestel je bij ons ook diverse soorten outdoorkleding voor op de camping.

Bestel vandaag nog en profiteer van een snelle verzending

Heb je een keuze kunnen maken uit onze diverse soorten campingmeubilair? Bestel dan vandaag nog vóór 17.00 uur zodat we jouw bestelling vandaag nog kunnen verzenden vanuit Amsterdam. Heb je vragen over het online bestellen of over ons assortiment aan campingmeubilair? Neem dan contact met ons op en bel naar 06 42 80 85 00 voor meer informatie.