Zoek je een praktisch lichtgewicht veldbed dat je gewoon online kunt bestellen? CampinOutdoor uit Amsterdam heeft precies wat je zoekt. Als jij houdt van survivallen of kamperen, wil je natuurlijk overal in de natuur kunnen slapen. Kies er daarom voor om een lichtgewicht veldbed te bestellen en zet deze in een handomdraai op.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

VELDBED LICHTGEWICHT

VELDBED LICHTGEWICHT

Bekijk
ZELF- OPBLAZENDE SLAAPMAT MET OPBERGHOES

ZELF- OPBLAZENDE SLAAPMAT MET OPBERGHOES

Bekijk
HANGMAT MET KLAMBOE

HANGMAT MET KLAMBOE

Bekijk
OPBLAASBAAR NEKKUSEN

OPBLAASBAAR NEKKUSEN

Bekijk

Overal overnachten door ons lichtgewicht veldbed te bestellen

Het lichtgewicht veldbed dat je in onze webshop kunt bestellen, is dankzij het aluminium frame wel zeer stevig zodat je overal buiten kunt overnachten. Je gebruikt dit campingmeubilair daarom niet alleen voor het survivallen of kamperen, maar je maakt er ook eenvoudig een logeerbed van, bijvoorbeeld. Dankzij het innovatieve ontwerp zet je het veldbed snel in elkaar en je bergt het ook in een handomdraai weer op in de handige, bijgeleverde draagtas. Wil je jezelf goed warm houden tijdens de overnachting buiten? Vul jouw bestelling dan aan met een outdoorkachel, bijvoorbeeld. CampinOutdoor voorziet jou met ons brede assortiment graag van alles wat je nodig hebt voor jouw hobby.

Bestel vandaag nog en kampeer overal met dit handige veldbed

Kies ervoor om jouw lichtgewicht veldbed vóór 17.00 uur te bestellen, zodat we deze vandaag nog voor je kunnen verzenden. Loop je tegen problemen aan tijdens het bestellen of heb je vragen voor ons? Stuur dan een e-mail naar info@campinoutdoor.nl of bel naar 06 42 80 85 00 zodat we je kunnen helpen.