Door een outdoorkachel te kopen, profiteer je niet alleen van een praktische warmtebron, maar heb je ook een houtkachel met een oven voor buiten. Bij CampinOutdoor selecteren we alleen de beste kampeer- en survivalspullen voor jou. Vertrouw op de kwaliteit van onze collecties en onze gedeelde passie om jou te voorzien van de beste outdoorkachel om online te kopen.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

NURGAZ BUITENOVEN TENTKACHEL

BUITENOVEN TENTKACHEL


Bekijk
NURGAZ BUITENOVEN

NURGAZ BUITENOVEN


Bekijk
TENTKACHEL KLEIN MET KACHELPIJP

TENTKACHEL KLEIN MET KACHELPIJP

Bekijk
mini-houtkachel

MINI CAMPING HOUTKACHEL - TENTKACHEL

Bekijk

Door een outdoorkachel te kopen geniet je het hele jaar door van de natuur

Het grote voordeel van de outdoorkachel die je bij ons kunt kopen, is dat je deze ook gemakkelijk als tentkachel gebruikt. Daarbij heb je hiermee een ideale houtkachel met een oven in handen voor buiten. Met deze buitenoven bereid je gemakkelijk heerlijke gerechten, terwijl je geniet van de warmte. Zet de houtkachel met oven voor buiten gemakkelijk in elkaar op jouw kampeerplaats en geniet op een van onze kampeerstoelen van de heerlijke zomeravonden. Natuurlijk gebruik je deze kachel ook om jezelf warm te houden tijdens de koudere wintermaanden. Zo kun je comfortabel buiten overnachten zonder je zorgen te maken over de kou. Het is daarom een ideale investering om onze outdoorkachel te kopen en hiermee jouw verzameling aan campingmeubilair aan te vullen.

Bestel een houtkachel met oven voor buiten

Wil je een outdoorkachel kopen waar je het hele jaar door van geniet? Je bestelt de houkachel met een oven voor buiten gemakkelijk in onze webshop en laat deze bij jou thuis afleveren. Natuurlijk ben je ook welkom om onze showroom in Amsterdam te bewonderen. Heb je vragen voor ons? Stel ze via ons contactformulier of bel naar 06 42 80 85 00 voor meer informatie.