Als je niet alleen een fijn vuurtje wilt maken tijdens het kamperen, maar ook heerlijk wilt eten, kies je voor een kampvuurrooster uit onze webshop. Je plaatst dit rooster gemakkelijk over het vuur zodat je diverse gerechten kunt bereiden. Zoek je nog andere artikelen om buiten te koken? Bekijk dan zeker het volledige assortiment in de webshop van CampinOutdoor.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

KAMPVUUR BARBECUE ROOSTER

KAMPVUUR BARBECUE ROOSTER

Bekijk
KAMPVUUR ROOSTER MET GRILL

KAMPVUUR ROOSTER MET GRILL

Bekijk
KAMPVUUR ROOSTER

KAMPVUUR ROOSTER

Bekijk
KIP ROOSTER MET SPIES

KIP ROOSTER MET SPIES

Bekijk

Geniet extra van het kamperen met een praktisch kampvuurrooster

Het kampvuurrooster dat je in onze winkel met alles voor buiten overnachten kunt kopen, beschikt over inklapbare pootjes. Je neemt dit rooster dus gemakkelijk mee naar elke kampeerlocatie. Daarbij plaats je hem gemakkelijk boven elk kampvuur zodat je overal een outdoor bbq bij de hand hebt. Op deze houtskoolgrill bereid je vervolgens jouw favoriete gerechten terwijl je geniet van de buitenlucht en de prachtige natuur. Wil je juist alleen een vuurtje stoken om jezelf warm te houden of extra lang plezier te hebben van een mooie zomeravond? Bestel dan een van onze vuurkorven.

Bestel vandaag nog een rooster voor jouw volgende kampeervakantie

Wil jij ook genieten van een prachtig vuur en lekker eten? Bestel dan vandaag nog een kampvuurrooster en andere survival gear bij onze online winkel uit Amsterdam. Twijfel je welk kampvuurrooster het beste bij jou past? Neem dan even contact met ons op en bel naar 06 42 80 85 00 voor persoonlijk advies.