In onze webshop kun je de mooiste vuurkorven bestellen om mee te nemen op vakantie of tijdens jouw survivaltocht. Vul de vuurkorf eenvoudig met droog hout dat je tijdens een wandeltocht verzamelt om de gehele zomeravond van het mooie weer te genieten. CampinOutdoor is jouw webshop voor de mooiste kampeer- en survivalartikelen.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

VUURKORF MET GRILL

VUURKORF MET GRILL

Bekijk
VUURSCHAAL - OPVOUWBAAR

VUURSCHAAL - OPVOUWBAAR

Bekijk
KAMPVUUR ROOSTER MET GRILL

KAMPVUUR ROOSTER MET GRILL

Bekijk
KAMPVUUR ROOSTER

KAMPVUUR ROOSTER

Bekijk

Waarvoor gebruik je de vuurkorven die je bij ons kunt bestellen?

Ben jij ook zo’n fan van buiten overnachten in de natuur? Dan heb je natuurlijk wel een aantal dingen nodig om jouw kampeertocht comfortabel te laten verlopen. Kies er daarom voor om uit onze selectie aan survival gear een van onze vuurkorven te bestellen. Hiermee houd jij jezelf lekker warm. Je gebruikt de vuurkorven die je bij ons kunt bestellen niet alleen als outdoorkachel. Dankzij het meegeleverde rooster en de handige handvatten zet je de vuurkorf ook eenvoudig in als compacte grill. Zo geniet je niet alleen van een gezellig vuur, maar ook van heerlijk eten midden in de natuur.

Plaats direct jouw bestelling

Bestel dus vandaag nog een van onze vuurkorven of kom langs in onze showroom in Amsterdam om er zeker van te zijn dat je het juiste product gaat bestellen. Zoek je nog andere kampeerspullen zoals survivalhandschoenen? Bekijk dan ons volledige assortiment en vul jouw bestelling gemakkelijk aan. Voor vragen over onze artikelen bereik je ons door te bellen naar 06 42 80 85 00 of een e-mail te sturen naar info@campinoutdoor.nl. We denken graag met je mee!