Wil je een praktische houtskoolgrill bestellen? Dat doe je natuurlijk via de webshop van CampinOutdoor uit Amsterdam. Je vindt bij ons een ruim assortiment aan buitenkookartikelen waarmee jij als survival- of kampeerfan de sterren van de hemel kookt. Door bij ons een houtskoolgrill te bestellen, heb je altijd en overal een barbecue bij de hand.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

GRILL ROOSTER LARGE

GRILL ROOSTER LARGE

Bekijk
GRILL ROOSTER MEDIUM

GRILL ROOSTER MEDIUM

Bekijk
GRILL ROOSTER SMALL

GRILL ROOSTER SMALL

Bekijk
KAMPVUUR ROOSTER MET GRILL

KAMPVUUR ROOSTER MET GRILL

Bekijk

Waarom is het goed om een houtskoolgrill te bestellen?

De houtskoolgrill die je in onze webshop voor campingmeubilair kunt bestellen, is gemaakt van roestvrijstaal. Hierdoor heb je weinig omkijken naar het onderhoud van de grill en gebruik je deze kleine outdoor bbq ook wanneer het ’s zomers wat regent. Wanneer je buiten gaat overnachten, heb je zo altijd een handig kookgereedschap bij je. Een ander voordeel van deze houtskoolgrill, is dat je deze gemakkelijk opzet en ook weer meeneemt dankzij de praktische beschermtas die je hierbij geleverd krijgt. Zoek je juist iets om jouw tent mee te verwarmen in de winter? Kies dan voor een tentkachel uit onze webshop.

Ontdek hoe leuk het is om buiten te koken met deze grill

Heb jij ook zo’n zin om buiten te koken tijdens het kamperen? Door vandaag voor 17.00 uur jouw houtskoolgrill te bestellen uit het assortiment van CampinOutdoor, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Zo ga je binnenkort al aan de slag! Voor vragen of dit product en onze andere artikelen, kun je altijd even contact met ons opnemen en bellen naar 06 42 80 85 00.