Ook op de camping wil je natuurlijk een selectie aan praktisch meubilair bij de hand hebben. In het assortiment van de online kampeerwinkel CampinOutdoor vind je daarom alles wat je nodig hebt om comfortabel te kamperen. Trek je er juist op uit op een avontuurlijke survivaltrip? Ook dan zijn we je graag van dienst met camping meubilair dat je makkelijk overal mee naartoe neemt.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

CAMPING TAFEL GROOT XXL

CAMPING TAFEL GROOT XXL

Bekijk
CAMPINGSTOEL MET VOETENSTEUN

CAMPINGSTOEL MET VOETENSTEUN

Bekijk
CAMPING KEUKENBOX

CAMPING KEUKENBOX

Bekijk
CAMPINGTAFEL MET 4 KRUKKEN SET

CAMPINGTAFEL MET 4 KRUKKEN SET

Bekijk

Ook op de camping zit je comfortabel met ons meubilair

Het meubilair dat je meeneemt voor in jouw tent of caravan op de camping dient natuurlijk praktisch te zijn en niet te veel ruimte in te nemen. Zo verplaats je alles gemakkelijk en snel en kun je in een korte tijd op diverse plaatsen buiten overnachten. Daarom vind je in ons assortiment allerlei soorten (opvouwbaar) meubilair dat niet alleen praktisch, maar ook heel comfortabel is. Kies bijvoorbeeld voor onze diverse producten zoals

Om ervoor te zorgen dat je ook lekker warm blijft tijdens het kamperen, bestel je bij ons ook diverse soorten outdoorkleding voor op de camping.

Bestel vandaag nog en profiteer van een snelle verzending

Heb je een keuze kunnen maken uit onze diverse soorten meubilair voor op de camping? Bestel dan vandaag nog vóór 17.00 uur zodat we jouw bestelling vandaag nog kunnen verzenden vanuit Amsterdam. Heb je vragen over het online bestellen of over ons assortiment? Neem dan contact met ons op en bel naar 06 42 80 85 00 voor meer informatie.