Bescherm jezelf tegen de natuur en diverse weersomstandigheden door in onze webshop leren survival handschoenen te bestellen. Deze zijn voorzien van een voering van hoge kwaliteit en daardoor waterdicht. Bovendien heb je met deze handschoenen extra grip tijdens het survivallen. Kies er dus voor om deze leren handschoenen bij CampinOutdoor te bestellen en geniet ook in de winter van survival in de natuur.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

LEREN OUTDOOR HANDSCHOEN

LEREN OUTDOOR HANDSCHOEN

Bekijk
RODEO LEREN HANDSCHOENEN

RODEO LEREN HANDSCHOENEN

Bekijk
PR. AIR FORCE HANDSCHOENEN

PR. AIR FORCE HANDSCHOENEN

Bekijk
LEREN FIGHTER HANDSCHOENEN

LEREN FIGHTER HANDSCHOENEN

Bekijk

Waar gebruik je de leren handschoenen voor die je bij ons kunt bestellen?

De toepassingen van de leren survival handschoenen die je uit ons uitgebreide assortiment kunt bestellen, zijn eindeloos. Natuurlijk houden de handschoenen je heerlijk warm, maar ze stoten ook water af. Je hebt met deze handschoenen ook een veel betere grip op de survival gear die je tijdens het kamperen gebruikt. Bovendien ben je beschermd tegen wind, insecten en planten dankzij de extra lange manchetten die op de meeste van onze handschoenen te vinden zijn. Combineer de leren survival handschoenen en kies ervoor om onze houthakkerskleding te bestellen zodat jij goed voorbereid bent op elke weersomstandigheid.

Vertrouw op de kwaliteit van onze handschoenen

Als jij buiten wilt overnachten of gaat kamperen, mogen de juiste handschoenen dus niet ontbreken. Kies er daarom voor om onze leren survival handschoenen te bestellen en profiteer nog jaren van de hoge kwaliteit. Twijfel je welke van onze handschoenen het best bij jou en jouw hobby passen? Neem dan even contact met ons op en bel naar 06 42 80 85 00 voor persoonlijk advies of kom langs bij onze showroom in Amsterdam.