Door een outdoor kachel te kopen, profiteer je niet alleen van een praktische warmtebron, maar heb je ook een houtkachel met een oven voor buiten. Bij CampinOutdoor selecteren we alleen de beste kampeer- en survivalspullen voor jou. Vertrouw op de kwaliteit van onze collecties en onze gedeelde passie om jou te voorzien van de beste outdoor kachel om online te kopen.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

RVS HOUTKACHEL CHROOM - TITANIUM

RVS HOUTKACHEL CHROOM - TITANIUM

Bekijk
INKLAPBAAR CAMPING HOUTKACHEL

INKLAPBAAR CAMPING HOUTKACHEL

Bekijk
MINI CAMPING HOUTKACHEL - TENTKACHEL

MINI CAMPING HOUTKACHEL - TENTKACHEL

Bekijk
TENTKACHEL ROND

TENTKACHEL ROND

Bekijk

Door een outdoor kachel te kopen geniet je het hele jaar door van de natuur

Het grote voordeel van de outdoor kachel die je bij ons kunt kopen, is dat je deze ook gemakkelijk als tentkachel gebruikt. Daarbij heb je hiermee een ideale houtkachel met een oven in handen voor buiten. Met deze buitenoven bereid je gemakkelijk heerlijke gerechten, terwijl je geniet van de warmte. Zet de houtkachel met oven voor buiten gemakkelijk in elkaar op jouw kampeerplaats en geniet op een van onze kampeerstoelen van de heerlijke zomeravonden. Natuurlijk gebruik je deze kachel ook om jezelf warm te houden tijdens de koudere wintermaanden. Zo kun je comfortabel buiten overnachten zonder je zorgen te maken over de kou. Het is daarom een ideale investering om onze outdoor kachel te kopen en hiermee jouw verzameling aan camping meubilair aan te vullen.

Bestel een houtkachel met oven voor buiten

Wil je een outdoor kachel kopen waar je het hele jaar door van geniet? Je bestelt de houkachel met een oven voor buiten gemakkelijk in onze webshop en laat deze bij jou thuis afleveren. Natuurlijk ben je ook welkom om onze showroom in Amsterdam te bewonderen. Heb je vragen voor ons? Stel ze via ons contactformulier of bel naar 06 42 80 85 00 voor meer informatie.