Ben jij op zoek naar de beste outdoor bbq’s om mee te nemen op vakantie of om thuis van te genieten? Dan vind je in de webshop van CampinOutdoor uit Amsterdam diverse modellen waar je gegarandeerd blij van wordt. Met onze outdoor bbq’s bereid je de lekkerste gerechten op elke plek en kook je gemakkelijk buiten op jouw kampeerplaats of in het bos.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

KAMPVUUR BARBECUE ROOSTER

KAMPVUUR BARBECUE ROOSTER

Bekijk
SWING BARBECUE

SWING BARBECUE

Bekijk
GRILL ROOSTER LARGE

GRILL ROOSTER LARGE

Bekijk
HOUTSKOOLGRILL BARBECUE

HOUTSKOOLGRILL BARBECUE

Bekijk

Bereid jouw favoriete gerecht met een van onze outdoor bbq’s

Er is niets fijner dan buiten zijn en met de outdoor bbq’s uit onze kampeerwebshop geniet je ook de hele avond nog van de prachtige natuur. Op jouw bbq bereid je gemakkelijk diverse vlees- en vega gerechten. Je vindt in ons assortiment allerlei soorten roosters en kookgerei waarmee je jouw outdoor bbq gemakkelijk aanpast naar jouw wensen. Ben je klaar met koken, maar wil je nog wel van de buitenlucht genieten? Haal dan het kampvuurrooster van de bbq af en maak er een vuurtje van. Zo heb je tegelijkertijd een handige vuurkorf bij je!

Bestel en profiteer van een snelle levering

Als jij optimaal van het buiten zijn en het buiten overnachten wilt genieten, kies je dus voor een van onze outdoor bbq’s. Plaats je jouw bestelling vandaag vóór 17.00 uur? Dan wordt jouw bbq en andere survival gear dezelfde werkdag al verzonden. Kom je er niet uit met bestellen? Bereik ons dan via ons contactformulier of bel naar 06 42 80 85 00 voor meer informatie over onze producten.