Bij ons kun je voor op de camping praktisch sanitair kopen. Je wilt natuurlijk ook op de camping kunnen genieten van goede sanitaire voorzieningen. Daarom vertrouw je op de kwaliteit en het brede assortiment van CampinOutdoor uit Amsterdam. Wij delen jouw passie voor survival en kamperen en voorzien je graag van het beste sanitair wat je voor op de camping kunt kopen.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

CAMPING POP-UP DOUCHETENT

CAMPING POP-UP DOUCHETENT

Bekijk
CAMPING DOUCHEZAK

CAMPING DOUCHEZAK

Bekijk
CAMPING DOUCHE EN WC SET

CAMPING DOUCHE EN WC SET

Bekijk
CAMPING TOILET

CAMPING TOILET

Bekijk

Wat voor camping sanitair kun je bij ons kopen?

Je hebt op het gebied van sanitair diverse opties. Je kunt natuurlijk naar een sanitairgebouw om daar te douchen, maar wanneer je dieper de natuur in trekt, zijn er vaak geen voorzieningen beschikbaar. Kies daarom voor een handige pop-up douchetent uit onze webshop, bijvoorbeeld. Hier hang je gemakkelijk een douchezak in of je combineert hem met een campingtoilet. Zo heb je tijdens het buiten overnachten en leven altijd je eigen voorzieningen en privacy bij de hand. Ben je daarnaast op zoek naar praktisch meubilair op de camping? Ook dan vind je bij ons wat je zoekt!

Maak je keuze uit ons uitgebreide aanbod

Je doet er dus goed aan om bij ons handig sanitair voor op de camping of in de natuur te kopen. Maak je keuze uit ons ruime aanbod, wij zorgen dat de verzending zo snel mogelijk plaats vindt. Kom je er niet uit met bestellen? Neem dan even contact met ons op en bel naar 06 42 80 85 00 of stuur een e-mail naar info@campinoutdoor.nl. We helpen je graag!