Voor jouw verblijf op de camping wil je natuurlijk een eigen douche en daarom kies je voor een handige tent om in te douchen van CampinOutdoor uit Amsterdam. Je vindt in ons assortiment een handige pop-up douchetent die je eenvoudig online kunt bestellen. Je zet deze tent op jouw kampeerplaats in enkele seconden op zodat je ook op de camping geniet van een fijne douche.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

CAMPING POP-UP DOUCHETENT

CAMPING POP-UP DOUCHETENT

Bekijk
CAMPING DOUCHEZAK

CAMPING DOUCHEZAK

Bekijk
CAMPING DOUCHE EN WC SET

CAMPING DOUCHE EN WC SET

Bekijk
CAMPING TOILET

CAMPING TOILET

Bekijk

Ervaar extra gemak op de camping en douche in deze praktische tent

De pop-up douchetent die je bij ons als jouw specialist in camping meubilair kunt bestellen, is volledig waterproof en geeft je privacy. Zo geniet je op de camping van een fijne douche in jouw eigen tent in plaats van in een drukbezocht sanitairgebouw. Natuurlijk kun je de pop-up douchetent ook bestellen om hier een omkleedruimte of toilettent van te maken wanneer je buiten gaat overnachten. Wanneer je eenmaal gewend bent aan een eigen douche op de camping, zal je al snel niet meer zonder deze tent kunnen. Wil je naast deze pop-up douchetent ook andere campingaccessoires bestellen? Bekijk dan zeker ons volledige assortiment. Hierin vind je diverse praktische kampeerartikelen zoals een lichtgewicht veldbed voor in jouw tent.

Geniet binnenkort van jouw eigen douche

Wil jij ook jouw eigen douche op de camping met deze handige tent? Kies er dan voor om deze pop-up douchetent vóór 17.00 uur vandaag te bestellen zodat we deze vandaag nog naar jou toe kunnen sturen. Heb je vragen over jouw bestelling of een van onze accessoires of outdoorkleding? Neem dan contact met ons op en bel naar 06 42 80 85 00 of stuur een e-mail naar info@campinoutdoor.nl.